Deții puterea

Deții puterea

„Iată că v-am dat putere să călcați pete șerpi și peste scorpii și [tărie și abilitate fizică și mentală] peste toată puterea [deținută] vrăjmașului: și nimic nu vă va putea vătăma.” (Luca 10:19, Biblia amplificată)

Mult prea mulți credincioși sunt speriați, lipsiți de hotărâre și bolnavi din cauza faptului că-l iau pe „nu pot” în brațe. Acestora le lipsește puterea spirituală.

Noi nu trebuie să-L implorăm pe Dumnezeu să ne dea putere. Trebuie numai să realizăm și să acceptăm că ni s-a dat deja putere, iar apoi trebuie să ne însușim ceea ce ne aparține deja. Putem dezvolta și menține o „conștiință a puterii” – o atitudine agresivă, plină de putere.

Dumnezeu ne-a dat deja putere spirituală pentru un război spiritual. Puterea spirituală este eliberată atunci când credința noastră devine de neclintit. Atunci când umblăm având credință în Dumnezeu, putem aborda orice situație cu o atitudine prin care arătăm că suntem siguri că-l vom învinge pe dușman.

Vom avea o atitudine încrezătoare doar atunci când știm cine suntem în Hristos, cât de aproape vrea El să ne stea și când cunoaștem puterea despre care Biblia spune că ne aparține prin credință.

Îți dorești să fii un credincios puternic? Atunci încearcă să abordezi fiecare situație din viața ta cu o credință simplă, copilărească – crezând că Dumnezeu este bun, că El are un plan bun pentru viața ta și că lucrează chiar în situația în care te afli.

Deții deja puterea și autoritatea oferite de numele lui Isus. Pășește în tăria numelui Său cuceritor!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon