Dumnezeu desface legăturile, una câte una

Dumnezeu desface legăturile, una câte una

Domnul să vă îndrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu şi spre răbdarea lui Hristos! – 2 Tesaloniceni 3:5

Imaginează-ți viața ca pe o încurcătură de șireturi în diferite culori, toate înodate. Fiecare nod reprezită câte o problemă, iar procesul deznodării și îndreptării acelor șireturi necesită timp și efort. A necesitat un timp să faci acele noduri și, de asemenea, va fi nevoie de timp pentru a le deznoda.

În societatea noastră modernă a instantaneelor, avem tendința de a sări de la un lucru la altul; Dumnezeu însă, nu Se grăbește niciodată. El nu renunță și răbdarea Lui nu se termină. El Se va ocupa pe rând de câte un lucru din viața noastră, după care ne va lăsa să ne odihnim – însă nu prea mult. Apoi, va reveni să lucreze asupra unei alte probleme, și pe rând, va continua să deznoade fiecare nod.

Uneori pare că nu faci niciun progres, însă Dumnezeu desface nodurile pe rând. Lasă ca răbdarea ce vine de la El să lucreze în tine, și mai devreme sau mai târziu, vei vedea victorie în viața ta și vei experimenta libertatea pe care ai așteptat-o așa de mult.


Rugăciune

Doamne, mă bucur că desfaci toate nodurile din viața mea, ca să mi-o îndrepți. Ajută-mă să dezvolt răbdare și statornicie, în timp ce Tu continui să lucrezi în viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon