Spune ceea ce spune Dumnezeu

Spune ceea ce spune Dumnezeu

Cartea aceasta a Legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi şi noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbândi în toate lucrările tale şi atunci vei lucra cu înţelepciune. – Iosua 1:8

Cu cât petrecem mai mult timp meditând la Cuvântul lui Dumnezeu dar și rostindu-L, cu  atât mai mult îi vom vedea beneficiile în viața de fiecare zi și în relația noastră cu El. Dumnezeu a promis că în felul acesta putem prospera (Iosua 1:8)!

Pot mărturisi că acest lucru este adevărat. De-a lungul anilor am trecut prin nenumărate încercări, prin momente devastatoare, dar în final, crezând și mărturisind Cuvântul lui Dumnezeu peste viața mea, am ieșit biruitoare. Când rostim cu voce tare Cuvântul, ceva măreț se întâmplă, pentru că învățăm să facem din cuvintele Scripturii mărturisirea noastră de credință și să gândim intenționat gânduri drepte.

Este bine să citești Cuvântul și să îl primești în inima ta, însă când îl mărturisești cu gura ta, interacționezi în mod activ cu ceea ce Dumnezeu a spus și eliberezi puterea respectivului verset în viața ta.

Te încurajez să petreci timp citind și meditând asupra Cuvântului, îmbibându-ți gândurile cu el, dar te încurajez să-l și rostești. Poți lucra la schimbarea vieții tale spunând ceea ce spune Dumnezeu. Citește Cuvântul și rostește-l astăzi peste circumstanțele din viața ta.


Rugăciune

Doamne, doresc să eliberezi puterea Cuvântului Tău în viața mea. Voi citi Cuvântul și voi medita la el, dar aleg astăzi să-L și rostesc peste viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon