În Cuvântul lui Dumnezeu este putere!

În Cuvântul lui Dumnezeu este putere!

Să nu se depărteze cuvintele acestea de ochii tăi, păstrează-le în fundul inimii tale! Căci ele sunt viaţă pentru cei ce le găsesc şi sănătate pentru tot trupul lor. – Proverbe 4:21-22

Biblia nu este o carte oarecare. Cuvintele de pe paginile ei sunt medicamente pentru sufletul tău. Aceste cuvinte au puterea de a schimba viața ta, deoarece în Cuvântul lui Dumnezeu este viață.

Când descoperi puterea și adevărul Cuvântului Său, vei începe să vezi acele schimbări în viața ta, pe care doar Adevărul le poate produce. De asemenea, vei începe să recunoști minciunile cu care inamicul încearcă să-ți stea împotrivă.

Dacă ai început doar de curând să studiezi Biblia sau dacă te simți neputincios să faci acest lucru, nu te gândi că trebuie să o citești dintr-o dată sau să înțelegi totul din prima. Ai răbdare; important este că ai început. Rămâi hotărât să continui, pentru că înveți câte ceva de fiecare dată când studiezi Biblia și dai atenție Cuvântului.

Proverbe 4:20 spune: Fiule, ia aminte la cuvintele mele… Este important să înțelegem că „a lua aminte” implică nu doar citirea, ci și a meditarea la Scriptură, strângerea Cuvântul în mintea ta.

În timp ce citim Cuvântul lui Dumnezeu, medităm asupra sa și învățăm să ne supunem voii Domnului prezentată în Biblie, vom fi umpluți de viața și puterea vindecătoare a lui Dumnezeu.


Rugăciune

Doamne, Îți mulțumesc pentru Cuvântul Tău dădător de viață și putere. În timp ce îl citesc și îl studiez, învață-mă tot ceea ce vrei să cunosc și lasă puterea Ta vindecătoare în viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon