Dumnezeu poate înlătura dezastrul din viața ta

Dumnezeu poate înlătura dezastrul din viața ta

Și, fără credință, este cu neputință să fim plăcuți Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este și că răsplătește pe cei ce-L caută. – Evrei 11:6

De-a lungul copilăriei mele am fost abuzată foarte mult. Viața mea a fost oribilă. Nu îmi amintesc să fi fost vreodată fericită până la vârsta de douăzeci de ani. Mintea și emoțiile mele erau răvășite, totul era dezastru în viața mea.

Mulțumesc lui Dumnezeu că nu au rămas așa. Dumnezeu S-a ocupat de mine, m-a schimbat și m-a ajutat să trec dincolo de toate acestea. Acum am o relație bună cu Dumnezeu, am pace și bucurie, am o relație bună cu familia mea și cu prietenii și fac ceea ce Dumnezeu m-a chemat să fac.

Evrei 11:6 ne spune că Dumnezeu răsplătește pe aceia care Îl caută cu sârguință. Am constatat că am primit înapoi multiplicat tot ceea ce am sacrificat pentru a mă apropia de Dumnezeu și a asculta de El.
Poate că te gândești în următorii termeni: Bine Joyce, tu nu știi cu ce mă confrunt eu. Este așa de greu!

Înțeleg – am trecut și eu prin lucruri cu adevărat grele, însă Dumnezeu îi răsplătește pe aceia care Îl caută. Fii hotărât să Îl cauți chiar în mijlocul greutăților prin care treci. El este Cel mai capabil să înlăture dezastrul din viața ta!


Rugăciune

Doamne, cred că Tu ești cel care poți curăța și înlătura dezastrul din viața mea. În loc să mai rămân blocat în probleme, astăzi Te caut cu seriozitate și aștept ca să faci ceva bun în viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon