Fii eficient cu timpul tău

Fii eficient cu timpul tău

Luaţi seama deci să umblaţi cu băgare de seamă, nu ca nişte neînţelepţi, ci ca nişte înţelepţi. Răscumpăraţi vremea, căci zilele sunt rele. —Efeseni 5:15-16

Timpul chiar zboară, nu-i așa? Pe de altă parte, în unele situații poate părea că merge cu încetinitorul! Indiferent de cât de repede sau cât de încet simțim că trece timpul, fiecare dintre noi trăiește pe pământ o anumită perioadă de timp. În acest sens, vreau să te întreb: ce faci cu timpul tău?

Timpul este un dar de la Dumnezeu! Văd în fiecare zi cum Dumnezeu Își face timp să ne facă să devenim ce dorește El să fim. Și apoi, în mila și harul Său, ne dă timp pentru a ajunge la un acord cu ceea ce face El în viețile noastre, astfel încât să putem experimenta bunătatea Lui.

Așa că… întreabă-te: sunt de acord cu ceea ce face Dumnezeu în mine? Sau mă lupt și mă lupt, încercând să fac lucrurile în felul meu?

Te pot asigura, dacă te lupți cu Dumnezeu, doar îți pierzi timpul, dar dacă ești de acord cu El, îți folosești timpul pentru lucruri minunate.

Nu uita, Dumnezeu este milostiv. Nu se grăbește. S-ar putea să ne gândim că Îi ia prea mult timp când, în bunătatea Lui, El doar ne așteaptă să ne aliniem cu lucrarea pe care o face în noi. Nu se va grăbi. El este răbdător. Lupta doar întârzie progresul nostru.

Poate că este un moment bun să îți schimbi perspectiva și să începi să privești spre un nou mod de a face lucrurile… o nouă viziune pentru viață… o credință și încredere reînnoite în Cel care lucrează întotdeauna în noi… și întotdeauna pentru binele nostru .

Încurajarea mea pentru tine este să ai încredere în Dumnezeu și să fii de acord cu ceea ce face El în viața ta. Lasă-L să-ți definească scopul. Fii convins în inima ta că El are planuri minunate și oricât de mult timp Îi ia, El te iubește și are întotdeauna pregăti ce-i mai bun pentru tine.


Rugăciune

Doamne, nu vreau să-mi irosesc timpul luptându-mă cu Tine. Vreau să-mi petrec timpul fiind în acord cu lucrarea pe care Tu o faci în mine. Îți mulțumesc că atunci când încep să pierd vremea, Tu îmi vei aminti mereu că mă iubești și că timpul Tău este mereu perfect.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon