La ce speri?

La ce speri?

Întoarceţi-vă la cetăţuie (de siguranță și prosperitate), prinşi de război plini de nădejde! O spun şi astăzi că îţi voi întoarce îndoit! – Zaharia 9:12 (Biblia Amplificată)

Am o întrebare pentru tine: La ce speri? Ce aștepți în viață? Aștepți ceva bun sau aștepți să fii dezamăgit?

Sunt atât de mulți oameni care se simt fără speranță în aceste vremuri. Cu toate acestea, Isus nu a murit pentru ca noi să fim fără speranță. A murit ca să fim plini de speranță.

Diavolul vrea să îți fure speranța și te va minți. El îți va spune că nu se poate întâmpla nimic bun în viața ta sau că lucrurile bune de care îți pasă nu vor dura. Dacă te confruntați cu o situație dificilă, el îți va spune că nu se va termina niciodată. Dar fii plin de speranță și amintește-ți că diavolul este un mincinos. Dumnezeu poate schimba totul!

Tatăl nostru este bun și are planuri bune pentru viața ta. Dacă îți vei menține speranța, mai ales în timpurile tulburi și incerte, El ți-a promis că îți va da înapoi îndoit. Așa că refuză să renunți la speranță. Începe să așteptați ca Dumnezeu sa facă ceva – ceva bun!


Rugăciune

Doamne, speranța mea este în Tine. Satana este un mincinos și nu voi asculta de El ca să-mi pierd speranța. Aștept să faci lucruri bune în viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon