Urmează chivotul

Urmează chivotul

Când veţi vedea chivotul legământului Domnului Dumnezeului vostru dus de preoţi, care sunt din neamul leviţilor, să plecaţi din locul în care sunteţi şi să porniţi după el. – Iosua 3:3

Ai noi oportunități chiar acum? Oricare ar fi acestea, este întotdeauna important să „urmezi chivotul”. Ce vreau să spun prin aceasta? Ei bine… uneori ne putem agăța de vechile situații din viață, pur și simplu pentru că suntem familiarizați cu ele și ne temem să intrăm pe un teritoriu neexplorat. Sau sunt momente în care simțim că e ceva nou înaintea noastră și vrem să experimentăm – înainte să fie timpul lui Dumnezeu pentru asta.

În Iosua 3:3, Dumnezeu îi spune lui Israel despre a urma chivotul legământului. Chivotul reprezintă ungerea lui Dumnezeu… prezența lui Dumnezeu… voia lui Dumnezeu. Este foarte important pentru noi să învățăm să urmăm voia lui Dumnezeu și nu voia noastră sau a altora.

Dumnezeu are un plan pentru tine și pentru mine și singura modalitate de a vedea împlinirea planului este să urmezi chivotul sau voia lui Dumnezeu și nu firea, alți oameni sau emoțiile tale.

Amintește-ți astăzi că oricare ar fi voia lui Dumnezeu pentru viața ta, El îți va oferi mijlocul pentru a o împlini.


Rugăciune

Doamne, precum israeliții, știu că trebuie „să urmez chivotul”. Timpul meu pentru oportunități noi nu contează… ci doar voia Ta. Pe măsură ce Te urmez știu că vei face să se împlinească planul Tău pentru viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon