Putere pentru viața ta

Putere pentru viața ta

O dată a vorbit Dumnezeu, de două ori am auzit că: „Puterea este a lui Dumnezeu.” (Psalmul 62:11).

Eu cred că rugăciunea – faptul că stăm de vorbă cu Dumnezeu și Îl ascultăm atunci când ne vorbește – este una dintre cele mai mari puteri din întregul Univers, disponibile pentru noi. Aceasta este o declarație îndrăzneață, având în vedere celelalte tipuri de putere disponibile astăzi, dar sunt convinsă, fără doar și poate, că este adevărat. Când ne gândim la puterea bombelor nucleare sau atomice, ne gândim la niște forțe care sunt cu mult mai mari decât ne putem imagina. Chiar și atunci când ne gândim la o mașină sau la o motocicletă, ne dăm seama că ele au putere.

Dar chiar și cea mai grozavă putere de pe pământ este nimic în comparație cu puterea lui Dumnezeu. Puterea pe care o cunoaștem din lumea fizică este una naturală, pe când puterea rugăciunii este una spirituală. Rugăciunea eliberează puterea Dumnezeului măreț în trăirea noastră de zi cu zi, și puterea rugăciunii ne conectează la puterea lui Dumnezeu. De aceea, ea este cea mai mare forță dintre toate.

Puterea rugăciunii poate mișca mâna lui Dumnezeu. El poate schimba inima unei persoane, o poate elibera de lanțuri și asuprire, poate schimba dezamăgirile, poate rupe puterea dependențelor sau vindeca emoțiile unei persoane. Puterea lui Dumnezeu poate restaura o căsnicie, poate da valoare și scop, aduce pace și bucurie, dăruiește înțelepciune și face minuni. Această putere extraordinară a lui Dumnezeu – cea mai mare putere din Univers – este eliberată în viețile noastre prin simpla rugăciune făcută cu credință.


Cuvântul lui dumnezeu pentru astăzi: Folosește rugăciunea ca să eliberezi puterea lui Dumnezeu în viața ta!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon