Trăind în Cuvânt

Trăind în Cuvânt

Dacă rămâneţi în Mine (trăiți în unitate cu Mine) şi dacă rămân în voi cuvintele Mele, cereţi orice veţi vrea şi vi se va da. – Ioan 15:7 (Biblia Amplificată)

Majoritatea creștinilor cunosc importanța citirii Bibliei, dar mulți nu înțeleg importanța rămânerii în Cuvânt și rămânerii Cuvântului în ei.

Când studiem Cuvântul cu atenție și îl păstrăm în inimile noastre, avem acces instantaneu la Scriptură ori de câte ori avem nevoie de ea. Iar Isus a promis că putem cere tot ce ne trebuie în rugăciune și vom primi.

A rămâne în Cuvânt și a permite Cuvântului să rămână în noi ne face ucenici adevărați ai lui Isus (vezi Ioan 8:31). Primim mai multă putere în viața noastră de rugăciune, iar puterea în rugăciune ne dă putere asupra dușmanului.

Ești în Cuvântul lui Dumnezeu… și îl lași să rămână în tine? Dacă răspunsul este negativ, te încurajez să acționezi. Fă o prioritate din citirea și studierea Cuvântului. Începe să memorezi versete și să le strângi în inima ta. Apoi, când te vei confrunta cu bătăliile vieții, vei fi complet înarmat și pregătit să câștigi bătălia.


Rugăciune

Doamne, vreau să fiu un ucenic adevărat și să trăiesc cu puterea care vine din Cuvântul Tău. Condu-mă Tu, pe măsură ce studiez Scriptura și păstrez adevărul Tău adânc în inima mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon