Vorbește muntelui Cuvântul lui Dumnezeu

Vorbește muntelui Cuvântul lui Dumnezeu

Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: „Ridică-te şi aruncă-te în mare” şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut. – Marcu 11:23

Când Isus a spus că trebuie să vorbim muntelui, poruncindu-i să se ridice și să se arunce în mare, El a făcut o declarație radicală.

Vezi, de obicei vorbim despre „munți” sau provocările din viețile noastre, dar Cuvântul lui Dumnezeu ne instruiește să vorbim cu ei. Și când o facem, trebuie să le spunem Cuvântul lui Dumnezeu.

În Luca 4, când Satana încerca să-L ispitească pe Isus în deșert, Domnul a răspuns la fiecare încercare cu Scriptura. El a citat în mod repetat versete care au contracarat minciunile și înșelătoriile diavolului.

Avem tendința de a încerca acest lucru pentru o vreme, dar când nu vedem rezultate rapide, nu mai rostim Cuvântul în problemele noastre și începem încă o dată să ne vorbim despre sentimentele noastre. Perseverența este vitală în obținerea victoriei.

Proclamarea constantă a Cuvântului are putere și este absolut necesară pentru a depăși orice problemă sau situație negativă. Cunoaște lucrurile în care crezi și fii hotărât să te ții de ele până la capăt.


Rugăciune

Duhule Sfinte, amintește-mi să rostesc zilnic Cuvântul Tău munților din viața mea. De fiecare dată când cedez plânsului și disperării, îndeamnă-mă să rostesc Cuvântul Tău cu îndrăzneală și încredere în Tine, ca să pot muta munții!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon