Ворог також має план

Ворог також має план

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Будьте врівноважені (майте стриманий, тверезий розум), пильні та передбачливі завжди, адже ваш супротивник диявол, ходить навколо, ричучи, як (голодний) лев, шукаючи, кого б йому вхопити й пожерти. – 1 Петра 5:8, AMP

Безперечно, Бог склав план для вашого життя, але й диявол не відстає — він має задум щодо вас. Саме тому за Біблією, нам слід завжди бути «врівноваженими (мати стриманий, тверезий розум), пильними та передбачливими».

Слово «стриманий» в цьому контексті означає «дисциплінований», «тверезий» — «глибокодумний», пильний — «серйозно оцінювати загрозу», а «передбачливий» значить «обережний». Так ми повинні жити завжди. Це досить вагоме застереження. Отже, маємо стати серйозними й рішучими, щоб нам було до снаги відбити ворожі напади. Коли Бог показує вам певну сферу вашого життя, в якій ворог атакує, — не гайте часу, байдикуючи й сидячи склавши руки. Будьте серйозні й одразу негайно дайте відсіч сатані.

Божий план для кожного з нас полягає в тому, щоб бути більш ніж переможцями в Христі. Життя у рабстві, підкорившись ворожому плану, не є для нас чимсь допустимим. Просто зараз ви можете прийняти рішення й почати робити те, що повинні. Навчіться серйозно ставитися до свого життя з Богом, прислухайтеся до спонукань Святого Духу й будьте завжди на сторожі, пильнуйте, щоб не пропустити ворожої атаки. Відсьогодні прийміть рішення, що, замість виконувати диявольський план, ви здійснюватимете Божий задум, Його доручення для вашого життя. І тоді на кожному кроці ви зможете завдавати поразки ворогові.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я обираю Твій план, і в жодному разі — не ворожий. Покажи, будь ласка, сфери мого життя, які перебувають під атаками диявола, і допоможи мені завдати йому нищівного удару і врешті поразки.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon