Використовуйте свої вуста для Божої слави

Використовуйте свої вуста для Божої слави

Бо хто хоче любити життя та бачити добрі дні, нехай здержить свого язика від лихого та уста свої від говорення підступу. – 1 Петра 3:10

Розуміння сили слів, які ви промовляєте, змінить хід вашого життя! Ваші вуста ― це потужний інструмент або в руках Бога, або у ворожих руках. Інакше кажучи, щодо свого життя ви можете проголошувати позитивні, мотивуючі, підбадьорюючі слова, або ж ― негативні, похмурі і принизливі. Запевняю, ваші слова обов’язково здійсняться у вашому житті.

Я не вірю, що хтось із нас хотів би віддавати у користування дияволові свої вуста. З огляду на це, можемо констатувати, що вустами можна або благословляти, або нищити і не тільки власне життя, а й життя інших людей. Я бачила докази цього у своєму житті. Був час, коли майже все, що я промовляла, було вкрай негативним. Але Дух Святий показав мені, як застосовувати творчу силу Божого Слова. Я навчилася звертатися до гір, що існували у моєму житті, замість постійно говорити про них. Тобто, я збагнула і почала застосовувати істину Божого Слова до своїх життєвих обставин і з часом побачила у своєму житті позитивні й довготривалі зміни.

Наші вуста ― наче перо, а серце ― наче записник. Коли ви безупинно щось повторюєте, воно потрапляє всередину вас і стає невід’ємною частиною вашого єства. У цьому разі вам більше не доводиться себе до чогось змушувати ― ви стаєте відображенням слів, які промовляєте. Краще я використовуватиму свої вуста для Бога, аніж віддам їх ворогові. Я прагну завжди проголошувати Його істину і насолоджуватися життям.

У Першому Петра 3:10 читаємо: «Бо хто хоче любити життя та бачити добрі дні, нехай здержить свого язика від лихого та уста свої від говорення підступу». А ви бажаєте насолоджуватися життям? Тоді використовуйте свої вуста для проголошення Божих слів стосовно вашого життя!


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я усвідомлюю, що мої вуста — це потужний інструмент, який можна віддати у користування або Тобі, або ворогові. Я передаю свої вуста Тобі. Покажи мені, як проголошувати Твою правду щодо мого життя і життя інших людей.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon