Віддайте Богові свій попіл

Віддайте Богові свій попіл

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Як далекий від заходу схід, так Він віддалив від нас наші провини! – Псалом 102:12

Коли ми віддаємо нашому Батькові ті безладдя й хаос, що діються у нашому житті, Він здатен перетворити їх на диво й повернути наші помилки, прогріхи нам на добро, за умови цілковитої довіри Йому.

У книзі Ісаї 61:3 читаємо, що Він дасть нам оздобу замість попелу, та я помітила, що багато людей не хоче відпускати свого попелу, або золи минулого, адже він нагадує про їхні похибки й падіння. Будь ласка, залиште свій попіл і почніть рухатися вперед до чогось нового.

Надто багато людей живе минулим і відчуває, що у них вже ніколи в житті не з’явиться іншої можливості. То може, й ви потребуєте другого шансу в житті? Попросіть про це Бога. Він готовий дати другий, третій, четвертий і п’ятий шанси — хоч би скільки вам було потрібно. Бог милостивий і сповнений довготерпіння. Його любов і добрість ніколи не підведуть вас і триватимуть вічно. За Біблією, Господь віддалив від вас так далеко ваші провини, як далекий схід від заходу, тому годі за них триматися. Ісус прийшов, щоб забрати ваш тягар, але будьте готові відпустити й облишити його. Повірте, що Бог сильніший за ваші помилки — віддайте Йому свій попіл вже сьогодні.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я знаю, що немає ніякого сенсу триматися за своє минуле, коли Ти з такою любов’ю стоїш переді мною, пропонуючи нові можливості. Тому я залишаю свій попіл. Я без жалю віддаю його Тобі й натомість прагну отримати оздобу, яку Ти мені даси.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon