Дари для людини обирає Бог

Дари для людини обирає Бог

Людина нічого приймати не може, (видавати за своє й приписувати собі, окрім того,) як їй з неба не дасться. (Людина має бути задоволена тим даром, який отримує з неба; адже не існує іншого джерела духовних дарів). —Іван 3:27, АМР

Біда нашої дійсності в тому, що іноді люди змагаються одне з одним або порівнюють себе з іншими, коли йдеться про духовні дари, природні здібності й покликання, якими Бог наділив їхнє життя. Порівняння себе з іншими або змагання з ними, насправді, краде у нас радість життя й насолоду, такі необхідні для виконання Його задуму і Його доручення.

У нашому сьогоднішньому вірші Бог чітко вказує на те, що людина має бути задоволена тим даром або дарами, які має. Наші дари були дані Богом, і тому радіймо кожному, від Нього отриманому, адже жоден із дарів не приходить до нас без Божого рішення нам його дати. Довіряймо Святому Духові й вірмо, що Він був посланий Богом, аби слідкувати за здійсненням Божої волі на землі й у житті кожного з нас.

Будь ласка, почніть старанно розмірковувати над місією Святого Духа у своєму житті. По суті, Він живе в серці кожної людини, яка щиро прийняла Ісуса Христа як свого Господа й Спасителя. Завдання Святого Духа — вберегти нас до останнього дня, дня викуплення, коли Ісус повернеться на землю, щоб забрати з Собою належних Йому. Він не припиняє звертатися до нас, щоб привести до повноти всього, даного нам Ісусом через Свою смерть на хресті. Мало хто задумується, та, принижуючи своє покликання або висловлюючи невдоволення з приводу своєї сутності, ми на ділі принижуємо мудрість Святого Духа і Його роботу в нашому житті. Натомість маємо підкоритися Йому, прислухатися до Його голосу, почати розвивати дари, вкладені Ним у нас. Наважмося з Його допомогою провадити пристрасне й самовіддане життя для Божої слави.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Отримуючи задоволення від життя, ми наче робимо Богові комплімент. Це свідчить про те, що ми довіряємо Йому й цінуємо все, що Він для нас робить.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon