Живіть у світі, але будьте не від світу!

Живіть у світі, але будьте не від світу!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Не благаю, щоб Ти їх зо світу забрав, але щоб зберіг їх від злого. Не від світу вони, як і Я не від світу. – Іван 17:15-16

Багато людей сьогодні живе в постійному стані перевантаження, бо максимально розтягує себе, використовуючи свої фізичні можливості більше, ніж допустимо й потрібно. В результаті вони весь час знаходяться на межі колапсу. Через це люди відчувають постійну напругу й тиск, що, в свою чергу, робить їх збентеженими й наповнює негативом. Але добра новина полягає в тому, що ми, християни, хоч і живемо у світі, насправді — не від цього світу, якщо вірити сімнадцятому розділу Євангелія від Івана.

Світова система цінностей не є еталоном для нашого життя, тож ми не повинні реагувати на все так, як реагує світ. У нас має бути зовсім інший підхід і ставлення до життя. У відповідь на проблеми й труднощі люди цього світу засмучуються й бентежаться. Та Ісус сказав у Євангелії від Івана 14:27, що ми не повинні дозволяти собі хвилюватися, турбуватися чи непокоїтися. Цей вірш вказує на те, що наше ставлення має відрізнятися від ставлення людей, що живуть згідно зі світовою системою цінностей.

Я помітила, що правильне ставлення й вірний підхід можуть цілком і повністю перевернути вашу життєву ситуацію. Вони відкривають двері для Бога, даючи Йому надзвичайну можливість надприродним чином діяти у вашому житті й допомагати вам. Саме правильне ставлення дозволяє вам жити у світі, але бути за своєю природою не від світу, який вас оточує. Тож пам’ятайте: завдяки своїй позиції в Христі ми можемо реагувати на життєві випробування й виклики спокійно та впевнено.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, Ти сказав: хоча я й перебуваю у світі, та не повинен бути від світу. Сьогодні я роблю вибір на користь Твого ставлення й мислення. Навіть незважаючи на те, що мене оточує цей світ, я приймаю рішення на все реагувати з позиції миру й розуму Христа, який Ти мені дав.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon