Моліться невпинно

Моліться невпинно

Не маєте… бо не прохаєте. – Яків 4:2

Близько двадцяти років тому ці слова докорінно змінили моє життя: «Не маєте, бо не прохаєте у Бога». Короткий вірш відкрив переді мною нові двері, давши можливість збагнути доленосну силу невпинної молитви.

Той період мого життя був перенасичений великою кількістю стресів через різні речі. Я робила все можливе, щоб моє служіння зростало, намагалася змусити свого чоловіка виконувати се й те, спонукала своїх дітей поводитися певним чином, заохочувала інших людей робити те, чого сама хотіла ― і все це переважно власними зусиллями. І, мабуть, ви здогадалися, що всі мої старання були марними, у мене нічого не виходило! Вже тоді я була виснажена, розчарована юна християнка. Та одного дня я усвідомила, що намагатися жити власними силами ― це марна справа. Я мала віддати свої проблеми у Божі руки ― інакше кажучи, більше молитися!

Розуміння Божої любові і Його плану для нашого життя приводить до усвідомлення того, які двері і коли Він хоче відкрити перед нами. Та це ми збагнемо лиш тоді, коли постійно спілкуватимемося з Ним, прислухаючись до Його голосу, і розвиватимемо глибокі особисті стосунки з Ним. У Матвія 7:7 Ісус повчає нас: «Просіть і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам».

Дуже часто доходячи межі, ми звертаємося по допомогу до молитви, і якщо Бог не відповідає на наші прохання миттєво, то ми здаємося і відступаємо. Прийміть сьогодні мою пораду і вирішіть, що не просто раз помолившись, ви покинете цю справу, а молитиметеся невпинно. Не страждайте від постійного стресу у спробах досягти чогось власними силами. Віддайте всі свої проблеми Богові у молитві. Пам’ятайте, Він обіцяє, що ми знайдемо Його, якщо шукатимемо усім своїм серцем. Тож почнімо молитися і шукати Його невпинно.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, навчи мене приносити всі мої проблеми до Тебе. Я втомився досягати всього у житті власними силами. Мені потрібне Твоє керівництво і Твоя життєва підтримка. Я приймаю рішення щоденно шукати Тебе і цілковито Тобі довіряти.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon