Найкращий початок дня

Найкращий початок дня

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Світанок я випередив та закликаю (як дитина до Тебе в молитві), я передчуваю і надіюся почути Твого Слова. – Псалом 118:147, АМР

А з чого ви починаєте свій день? Чи поспіхом ви піднімаєтеся з ліжка, щоби ледь встигнути на роботу, бо проспали? Чи одразу після підйому ви вмикаєте телевізора? Чи робите ви зарядку? Незалежно від того як починається ваш ранок, поставте собі одне з найголовніших питань: «Яку роль я відводжу Богові при початку дня свого життя?» Для розуміння цього життєвого моменту мені знадобилося багато років, але тепер я знаю і твердо впевнена, що найкращий спосіб розпочати день — це подякувати Богові за все, що Він зробив для мене, і спитати в Нього, як мені цього дня бути благословенням для інших людей.

Я наполегливо раджу вам: щоранку відводьте час на те, щоб зосередитися на всьому хорошому, що Бог зробив у вашому житті. Розмірковуйте про всі ті небезпечні й складні ситуації, через які Він допоміг вам пройти, про кожне Його зцілення для вас, про кожен Його крок для зміни вашого серця. Як це чудово — знати, що Він дбає про вас і чує всі ваші молитви. Коли ви приймаєте непохитне рішення щоранку зосереджувати свої думки на Богові, то саме від Нього й отримаєте такі необхідні вам мир у серці й радість для достойного проживання залишку цього дня для Нього.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, відсьогодні я приймаю рішення щоранку після пробудження понад усе інше шукати Тебе. Ніщо не є для мене важливішим за Тебе, той мир і радість, які можуть прийти у моє життя виключно від Тебе.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon