Почніть радіти життю

Почніть радіти життю

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І будуть співати про Господні дороги і радісно святкувати Його могутні дії, бо слава Господня велика… – Псалом 137:5, АМР

Раніше я була такою напруженою! Не минало й дня, щоб я не виявляла тривогу, занепокоєння, напружену увагу, щоб не була внутрішньо зосередженою через те, як виглядають і поводяться мої діти, через стан моєї домівки, власне, через мій зовнішній вигляд і те, що про нас подумають люди. Я була настороженою й напруженою через безуспішні спроби змінити свого чоловіка, зробивши його таким, яким він, на мою думку, мав бути. Я, щиро кажучи, не можу згадати про жодну сферу життя, в якій почувалася б вільною. Хоча на ділі мені просто потрібно було почати радіти життю!

Я абсолютно не знала, як довіряти Богові в повсякденному житті. Жодна сфера мого життя не була збалансованою. У той час я ще не усвідомлювала, що радість і задоволення є надзвичайно важливою частиною нашого життя — без них ми не зможемо бути здоровими в духовному, розумовому, емоційному й фізичному плані! По суті, радість і задоволення настільки нам потрібні, що Бог в обов’язковому порядку неодноразово згадує про них у Святому Письмі. Він буквально наказує нам радіти життю й святкувати.

Найкращий подарунок, який ви можете зробити своїй родині й усьому світові — це ваше власне здоров’я та довголіття. Але вам не вдасться бути здоровими й свіжими, не навчившись регулярно святкувати й веселитися. Тож закликаю вас вже сьогодні змінити атмосферу свого життя — почніть святкувати. Дозвольте собі трохи порадіти життю!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, не дозволяй мені бути надто напруженим. Частіше нагадуй мені про те, що я маю давати собі право хоча б час від часу радіти життю й насолоджуватися Твоєю добрістю.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon