Тіштеся Божою волею

Тіштеся Божою волею

Боже мій, я забажав виконати Твою волю і Твій закон у глибині мого серця. —Псалом 39:9, УТТ

Усвідомимо, що, жадаючи чути Божий голос і коритися Його волі, вірю, ми повинні щоранку молитися й прохати Бога подібно до цього:

“Боже, я прагну виконати Твою досконалу волю для мого життя. Я відмовляюся робити будь-що, заздалегідь не отримавши Твого схвалення й благословення. Раптом я намагатимуся робити щось супротив Твоєї волі, всупереч Твоєму планові для мого життя, допоможи мені відчути нерішучість і сумніви у своєму серці. Нехай це буде для мене підказкою в дусі, що допоможе утриматися на Твоєму шляху до здійснення Твого плану в моєму житті. Допоможи мені повністю віддати себе Тобі. Допоможи мені не бути норовливим бунтарем. Допоможи мені не бути впертим. Допоможи мені не мати затверділого серця.

Боже, я дуже хочу, аби Твоя воля здійснилася в моєму житті. Я вже скуштував достатню кількість плодів власних зусиль і тому усвідомлюю: навіть досягши свого, але такого, що не співпадає з приготованим для мене Тобою, — годі й очікувати чогось доброго з цього. Я готовий підкоритися Тобі, але, будь ласка, допоможи мені чітко почути, що Ти наказуєш мені зробити. Амінь”.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Звертайтеся до Бога по кілька разів на день і пошепки промовляйте: “Нехай буде воля Твоя”.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon