Як боротися з боязкістю

Як боротися з боязкістю

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Господь моє світло й спасіння моє, кого буду боятись? Господь то твердиня мого життя, кого буду лякатись? – Псалом 26:1

Вам буде не до снаги виконати Боже доручення, Його покликання для вашого життя, коли у своєму розумі даватимете місце боязкості й остраху. Боязкість — близька родичка страху, і якщо ви дозволятимете їй довгий час залишатися у вашому розумі, то вона завдасть вам душевного болю й вкраде усяку, навіть найменшу, радість.

Я відчувала боязкість, коли ми планували подорож до Індії, де мала відбутися наша конференція. Я була надзвичайно схвильована через дивовижні можливості, які перед нами відкривалися, та зосередити свої думки я могла винятково на довгому перельоті й жахливих умовах проживання, що чекали на нас у цій далекій країні. Однак Господь звернувся до мого серця й показав, що я маю здолати острах і боязкість, зосередившись виключно на Його Слові. Дай я собі право сконцентруватися лиш на негативних аспектах подорожі, це вкрало б у мене радість і задоволення, які Бог волів мені дати.

Поза всяким сумнівом, боязкість — це пастка, і ви маєте прийняти рішення в неї не потрапляти. Коли разом з обставинами, що складаються у вашому житті, у серце намагається побратися боязкість або страх — прикладом, вам бракує впевненості у майбутньому, або виникають нові ситуації чи виклики, з якими ви раніше не стикалися, — то відкрийте Псалом 26:1 і почніть молитися й проголошувати: «Господь моє світло й спасіння моє, кого буду боятись або лякатись?»

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, сьогодні я проголошую, що Ти — моє світло й спасіння. Завдяки Тобі, мені не потрібно боятися чогось, що може статися в моєму житті, адже я й так маю перемогу в Тобі.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon