«Як повірив ти…»

«Як повірив ти...»

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І сказав Ісус сотникові: Іди, і як повірив ти, нехай так тобі й станеться! І тієї ж години одужав слуга його. – Матвій 8:13

Багато років тому я була надзвичайно негативною людиною через жахливу кривду, якої зазнала в минулому. У результаті, я жила в постійному очікуванні, що хтось мене якось скривдить — до речі, те люди й робили. Чекалося, що люди будуть нечесними по відношенню до мене — так воно й було. Я боялася повірити, що зі мною, тобто в моєму житті, може відбутися щось добре. Я вважала, що таким чином можу захистити себе від почуття гіркоти, душевного болю й кривди. Та, почавши вивчати Боже Слово й прохати Бога відновити моє життя, я стала усвідомлювати, що усьому цьому негативізму не місце в моєму житті.

В Євангелії від Матвія 8:13 Ісус стверджує: як ми повіримо — так і відбудеться, так нам і станеться. Я вірила, що все буде погано, тому зі мною природним чином траплялося багато негативного. Тоді я твердо вирішила прагнути більше позитивних подій у своєму житті. Відтак я почала сміливо складати надію на Бога й вірити, що Він чинитиме добро в моєму житті, і вже за деякий час я побачила позитивні результати!

Можливо, ви постійно стикаєтеся з негативними життєвими обставинами й не можете збагнути, в чому річ? То може, вам слід почати вірити у щось інше, ніж те, у що вірили зазвичай. Довіряймо Богові й сподіваймося кращого — тоді ми побачимо, як Він почне діяти у нашому житті згідно з тим, у що віримо.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, я прагну звільнитися від усякого негативізму й навчитися за будь-яких обставин сподіватися на краще. Допоможи мені розбурхати мою віру, почати довіряти Тобі й бути впевненим у Твоїй спроможності зробити щось неймовірне в моєму житті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon