Ne možeš se nametnuti Bogu.

Ne možeš se nametnuti Bogu.

„Upravo kao što nas je izabrao [u svojoj ljubavi], istinski nas odvojio za sebe kao svoje – u Kristu, prije stvaranja svijeta.“ – Efežanima 1:4

Danas te želim podsjetiti na nešto što smatram važnim za tvoje blagostanje: Ti nisi iznenađenje za Boga. On je točno znao što će dobiti kada te je odabrao, baš kao što je znao što će dobiti kad je odabrao mene.

Biblija kaže da nas je Bog odvojio za sebe kao svoje! Nisi se, jednog dana, tek tako slučajno pojavio.
Ti ne smetaš Bogu jer te je on izabrao…ne možeš Mu se nametnuti! On ne okreće oči kad imaš problem. Umjesto toga, uvijek će te podsjećati koliko daleko si došao, kako si dobro sada, koliko si dragocjen u Njegovim očima i koliko te On voli.

Bog je već znao tvoje slabosti, svaku manu koju imaš. Svaki put kad bi iznevjerio, On je i dalje govorio: „Želim te.“ U Efežanima 1:5 kaže da nas je On unaprijed odredio da budemo posvojeni kao Njegova vlastita djeca. Bog je tvoj Tata! S Njim na tvojoj strani, stvari će izaći na dobro.


Molitva

Bože, Tvoja ljubav me zadivljuje. Ti si me, kao moj Otac, izabrao još prije nego što si stvorio svijet. Znam da ne odustaješ od mene bez obzira koliko puta pogriješim. Hvala Ti za Tvoju dobrotu!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon