Egyenes beszéd a depresszióról

Sokan küzdenek depresszióval. Számos oka lehet annak, ha valaki depressziós, és különféle kezelési módszereket kínálnak a legyőzésére. Ezek közül némelyik beválik, sok azonban nem. Van, amelyik időlegesen segít ugyan, de tartósan nem tudja eltávolítani a depresszió kínzó tüskéjét. A jó hír az, hogy Jézus meg tudja gyógyítani a depressziót, és ugyanúgy meg tud szabadítani tőle, ahogy más betegségtől vagy problémától is.

Ha hiszel Jézus Krisztusban, az Úr öröme benned van. Sok hívő tudja ezt, de a leghalványabb fogalma sincs arról, hogyan tudna ebből az örömből meríteni, vagy hogyan tudná ezt felszabadítani. Meg kell tapasztalnunk, mi van a birtokunkban a Jézus Krisztusba vetett hitnek köszönhetően. Isten akarata számunkra, hogy megtapasztaljuk az örömöt!

E könyv üzenete nagyon egyszerű, ám rendkívül erőteljes. Nem számít, min mentél keresztül az életben, vagy most min mész keresztül, ha hiszel Jézus Krisztusban, az Ő öröme benned van, és megtanulhatod, hogyan szabadítsd fel ahhoz, hogy győzedelmeskedj a depresszió felett!

Letöltés
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon