Cunoaște Cuvântul pentru tine

Cunoaște Cuvântul pentru tine

V-am scris, tinerilor, fiindcă sunteţi tari şi Cuvântul lui Dumnezeu rămâne (veșnic) în voi (în inimile voastre) şi aţi biruit pe cel rău. – 1 Ioan 2:14 (Biblia Amplificată)

Dacă te-ai întrebat de ce ai impresia că mereu te confrunți cu ceva – o problemă sau alta – și că nu ai victorie în viața ta, este posibil să ai nevoie să petreci mai mult timp în Cuvânt.

Mulți credincioși merg la biserică în fiecare săptămână pentru a asculta pe altcineva cum le predică Cuvântul, dar ei nu studiază niciodată Biblia. Dacă vrei să trăiești în victorie, fă din Cuvântul lui Dumnezeu o prioritate în viața ta de zi cu zi. Practic vorbind, acest lucru ar putea însemna să mărturisești Cuvântul în timp ce te pregătești dimineața, sau să asculți predici sau muzică creștină în drum spre muncă. Poate ai vrea să îți petreci pauza de masă citind Cuvântul sau pentru a te plimba pe afară ca să te rogi.

Acestea sunt doar câteva idei prin care poți integra Cuvântului lui Dumnezeu în viața ta. Fă ceea ce este mai bine pentru tine ca să te asiguri că vei căuta adevărul Lui în mod regulat și continuu. Viața ta va fi schimbată, dacă Cuvântul Său va fi o prioritate în viața ta.


Rugăciune

Doamne, vreau să integrez pe deplin Cuvântul Tău în viața mea. Nu vreau doar să aud pe cineva cum îmi prezintă Cuvântul o dată pe săptămână; vreau să-l cunosc eu, în mod personal. Călăuzește-mă și arată-mi căile prin care să caut Cuvântul tău cu consecvență.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon