Dumnezeu poate elibera

Dumnezeu poate elibera

David a mai zis: „Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului şi din laba ursului, mă va izbăvi şi din mâna acestui filistean.” – 1 Samuel 17:37

În vremuri de criză, este ușor să simți că Dumnezeu nu poate să te scape. Pentru a-ți întări credința, ia în considerare aceste relatări biblice despre cum Dumnezeu i-a scăpat pe copiii Săi din necazuri.

În 1 Samuel 17:37, David știa că poate să-l învingă pe Goliat, pentru că Dumnezeu îl salvase deja de un leu și de un urs.

În Daniel 3, Șadrac, Meșac și Abed-Nego nu s-au supus poruncii regelui de a se închina idolului și au continuat să se închine lui Dumnezeu. Ca urmare, au fost aruncați într-un cuptor de foc încălzit de șapte ori mai mult decât normal. Dar Dumnezeu i-a scăpat din acest chin încât nici măcar nu au mirosit a fum! El chiar a apărut alături de ei în foc!

Daniel slujește drept un alt exemplu al dorinței și capacității lui Dumnezeu de a elibera. Aruncat în groapa leului pentru că s-a rugat lui Dumnezeu, Daniel a cunoscut o astfel de eliberare fiindcă a scăpat neatins, în timp ce dușmanii săi au fost complet învinși (vezi Daniel 6).

Observi o tendință? Când poporul lui Dumnezeu a pășit în credință să facă ceea ce știau că El vrea să facă, Dumnezeu a răspuns și le-a dat victorie. Dumnezeu îi poate elibera pe copiii Lui din orice circumstanță. Află astăzi că puterea Lui de a elibera este mai mare decât problema ta.


Rugăciune

Doamne, Tu Ți-ai eliberat copiii din necazuri din nou și din nou; știu că Tu nu mă vei dezamăgi acum. Tu ești mai mult decât capabil să te ocupi de situația mea, așa că-mi pun încrederea în Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon