Îndeajuns de bun

Îndeajuns de bun

… Va lua asupra Lui povara nelegiuirilor lor (împreună cu consecințele). – Isaia 53:11 (Biblia Amplificată)

Pentru mulți dintre noi, cea mai mare problemă este că nu ne place de noi înșine, iar perspectiva aceasta distorsionată ne împiedică să credem că Dumnezeu ar putea să ne iubească.

M-am luptat cu această problemă ani de zile. Am petrecut cel puțin 75% din timpul meu încercând să mă schimb, însă tot ce am făcut a fost să mă stresez, în timp ce diavolul m-a făcut să mă simt vinovată, în mod constant. Nu m-am simțit niciodată îndeajuns de bună.

Isaia 53 ne spune că atunci când Isus a murit pentru păcatele noastre, El a purtat și vina noastră. El ne-a iubit atât de mult, încât a plătit prețul, așa că nu ar trebui să avem sentimente teribile de condamnare. Dacă mergem la Dumnezeu și-I cerem cu sinceritate să ne ierte, El o face, deci nu există niciun motiv să trăiești cu condamnare.

Dumnezeu te iubește și El vrea să crezi și să accepți asta întotdeauna. El vrea, de asemenea, să te eliberezi de vină și de condamnare. Dumnezeu spune că ești îndeajuns de bun. Acceptă aceste lucruri astăzi și trăiește o viață de victorie.


Rugăciune

Doamne, Fiul Tău a luat vina și pedeapsa mea și în Hristos sunt îndeajuns de bun. Cred aceasta astăzi și refuz să trăiesc cu povara vinei și condamnării. Îți cer și primesc iertarea păcatelor mele.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon