Dă tot ce ai mai bun!

Dă tot ce ai mai bun!

… ca să deosebiţi lucrurile alese, pentru ca să fiţi curaţi şi să nu vă poticniţi până în ziua venirii lui Hristos… – Filipeni 1:10

Excelența este un atribut al lui Dumnezeu. Ca reprezentanți ai Lui, și noi ar trebui să dovedim excelență. Astfel că ar trebui să fim motivați ca fiecare lucru în care suntem implicați, să-l facem cât putem de bine. Pavel ne îndeamnă să învățăm să prețuim ceea ce este excelent și de o reală valoare (Filipeni 1:10). Dacă facem din excelență un mod de viață, vom avea bucuria Domnului și vom fi exemple bune pentru lume.

Trebuie să semeni excelență ca să recoltezi mai apoi o recoltă excelentă. Nu ne putem aștepta în viață la rezultate excelente dacă nu trăim o viață de excelență. Biblia ne învață să dezvoltăm în viața noastră sârguință, statornicie, determinare – toate ajutându-ne să trăim la un nivel de excelență.

Te încurajez să faci tot ce poți mai bine în fiecare proiect sau activitate pe care Domnul o aduce înaintea ta. Fii sârguincios. Nu lăsa lucrurile neterminate. Du la bun sfârșit ceea ce ai început, investind cu tot potențialul pe care îl ai. Propune-ți să fii statornic, determinat și dedicat, pentru a vedea rezultate excelente.

Dumnezeu onorează o atitudine de excelență. Alege să dai tot ce ai mai bun, iar El te va întări de-a lungul procesului.


Rugăciune

Doamne, doresc să trăiesc o viață de excelență. Întărește-mă și ajută-mă să fac fiecare lucru cât mai bine, cu sârguință, statornicie și determinare.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon