Să trăiești pentru Dumnezeu este tot ce contează

Să trăiești pentru Dumnezeu este tot ce contează

Negreşit, n-avem îndrăzneala să ne punem alături sau în rândul unora din aceia care se laudă singuri. Dar ei, prin faptul că se măsoară cu ei înşişi şi se pun alături ei cu ei înşişi, sunt fără pricepere. – 2 Corinteni 10:12

Este nevoie de îndrăzneală ca în loc să urmezi mulțimea, să Îl urmezi pe Hristos. Dar să fi prea preocupat de ceea ce gândesc alții este un chin. Deși toți ne bucurăm când oamenii au o impresie bună despre noi, nu este cu putință să fim plăcuți de toți, întotdeauna.

În economia lui Dumnezeu, de obicei trebuie să fim dispuși să renunțăm la ceva ce avem, pentru a câștiga ceea ce într-adevăr avem nevoie în viață. Acest lucru înseamnă că, trebuie să încetăm a ne mai compara cu standardul la care se află alți oameni și să începem să trăim pentru Dumnezeu.

Adevărații prieteni te vor ajuta să fii ceea ce Dumnezeu vrea ca să fii. Ei nu te vor judeca pentru că urmezi chemarea lui Dumnezeu. Adevărații prieteni te vor încuraja ca Dumnezeu să fie prioritatea numărul unu în viața ta.

Chiar dacă toți s-ar depărta de tine, Dumnezeu a promis că nu te va uita și nu te va lăsa. Viața devine complicată, confuză și frustrantă, când încercăm să fim pe placul lui Dumnezeu, dar și al oamenilor.Nu trebuie să te compari cu nimeni și nici să te îngrijorezi cu privire la ceea ce cred oamenii despre tine. Trăiește-ți viața pentru Dumnezeu, liber să fi ceea ce El te-a creat să fi.


Rugăciune

Doamne, decid chiar acum să trăiesc doar pentru Tine. Nu îmi este de folos să trăiesc după standardul și așteptările altor oameni. Doar Tu ești cel care contează și doresc să fiu persoana care m-ai creat să fiu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon