Ești iubit

Ești iubit

„Și noi am cunoscut şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu faţă de noi. Dumnezeu este dragoste şi cine rămâne în dragoste rămâne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămâne în el.” (1 Ioan 4:16)

Noi suntem creați de Dumnezeu pentru iubire. A iubi și a fi iubit reprezintă frumusețea vieții. Iubirea dă vieții scop și însemnătate. Dar dacă permitem păcatului, neiertării și trecutului să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, vom ajunge neîmpliniți și nefericiți.

Mulți oameni nu pot menține relații sănătoase, de durată, pentru că fie nu știu să primească iubire, fie au așteptări nerealiste și doresc să primească din partea altora ceea ce doar Dumnezeu le poate da. Frustrarea cauzată de aceste lucruri duce de multe ori la ruinarea căsniciilor sau la pierderea prieteniilor.

Biblia ne învață că Dumnezeu iubește în mod perfect, necondiționat. Dragostea lui perfectă nu este bazată pe meritele noastre. Dumnezeu ne iubește pentru că asta este natura Lui! Dumnezeu e dragoste (1 Ioan 4:8), acesta este caracterul Său. Dumnezeu Își arată iubirea mereu și tot ceea ce trebuie să faci este să primești această dragoste și să trăiești fiecare zi fiind conștient că dragostea Lui ne dă scop și însemnătate.

Revelația dragostei perfecte a lui Dumnezeu îți poate schimba viața și umblarea alături de El.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon