Dragostea adevărată – energia vieții!

Dragostea adevărată – energia vieții!

Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa… – Faptele Apostolilor 17:28

Dragostea este energia vieții. Este ceea ce îi motivează pe oameni să se ridice în fiecare zi și să continue. Ea dă scop și sens existenței.
Oamenii trec în viață prin momente când cred că nu sunt iubiți sau nu au pe cine iubi. Ei își dezvoltă această mentalitate deoarece caută împlinire în lucruri care par bune la început, dar care, de multe ori, îi lasă frustrați, dezamăgiți și goi pe dinăuntru.

Ți s-a întâmplat asta vreodată? Ai căutat dragoste și ai ajuns neîmplinit? Permite-mi să te întreb: Ce fel de dragoste cauți?

Poate crezi că tu cauți dragoste, dar într-adevăr, tu Îl cauți pe Dumnezeu pentru că El este dragoste. Orice dragoste care nu este conectată la Dumnezeu, nu este dragoste și te va lăsa să te simți neîmplinit.

Biblia spune că în El avem viața, mișcarea și ființa. Asta îmi spune că fără El, viața nu este completă.

Toată lumea caută iubire, dar cauți tu dragostea lui Dumnezeu? Este singura dragoste care contează, singura dragoste care durează și singura dragoste care aduce împlinire.


Rugăciune

Doamne, nu vreau să am o viață fără împliniri, alergând după o dragoste care nu vine de la Tine. Dacă nu se găsește în Tine, nu e dragoste adevărată pentru că Tu ești dragoste. Astăzi vreau să găsesc dragostea în Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon