Fii Ferm

Fii ferm

Dar răbdarea trebuie să-şi facă desăvârşit lucrarea, pentru ca să fiţi desăvârşiţi, întregi şi să nu duceţi lipsă de nimic.  (Iacov 1:4)

Versetul de astăzi vorbește despre a fi ferm. Să fii ferm înseamnă să fii stabil; o persoană fermă este constantă, calmă și stabilă, indiferent ce se întâmplă. Un credincios statornic îl poate enerva cumplit pe diavol! Cand ne maturizăm spiritual până în punctul în care suntem statornici, atunci nu reacționăm la orice lucru minor pe care vrăjmașul îl trimite împotriva noastră. Indiferent de ceea ce ne vine în cale, nu vom fi uimiți, nu ne va fi frică, nu ne vom supăra repede, nu vom renunța și vom fi de neclintit – dacă suntem fermi.

Pentru a fi fermi și de neclintit, trebuie să-L cunoaștem pe Dumnezeu și să-L cunoaștem în mod personal. Trebuie să putem să auzim vocea Lui când furtunile vieții se abat asupra noastră. Trebuie să cunoaștem și puterea biruinței care ne aparține în Numele și prin sângele lui Isus. Ne vom aminti că „și acest lucru va trece” și ne vom păstra privirile ațintite asupra victoriei care este sigură, în loc să ne lăsăm aruncați și loviți de atacurile diavolului. Dacă facem acest lucru, puterea lui Dumnezeu se manifestă în viețile noastre. Cu orice te-ai confrunta astăzi, lasă răbdarea să facă lucrarea pe care o dorește Dumnezeu în tine.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Fii statornic cu Dumnezeu și dă-i dureri de cap diavolului!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon