Gândește-te la lucrurile de sus

Gândește-te la lucrurile de sus

„Gândiţi-vă la lucrurile de sus, nu la cele de pe pământ.” (Coloseni 3:2)

Este alegerea noastră dacă avem o gândire pozitivă sau una negativă. Este în beneficiul nostru să gândim pozitiv; dacă gândim negativ ne facem rău și ne încetinim progresul. Cu ajutorul lui Dumnezeu, putem avea o gândire sănătoasă.

Unii oamenii sunt negativiști deoarece au avut parte de multe circumstanțe nefericite și nu îndrăznesc să spere la ceva mai bun. Alții văd totul într-un mod negativ din cauza personalității și a inimii lor. Oricare ar fi cauza, o gândire negativă înseamnă o viață nefericită, iar o persoană care gândește negativ are puține șanse de a crește spiritual. Ca să ne bucurăm de planul lui Dumnezeu pentru noi, trebuie să fim în același gând cu El, iar cu siguranță Dumnezeu nu este negativist!

Cu ajutorul Lui și perseverența ta, poți scăpa de modul negativ de gândire și de obiceiurile din trecut care încearcă să te țină departe de Dumnezeu. Diavolul nu vrea să te vadă reușind, pentru că el știe că dacă scapi de lucrurile negative, te vei bucura de viață și astfel, vei fi o binecuvântare și pentru alții. Viața ta se va schimba, și astfel și viețile celor de lângă tine se vor schimba. Dacă îți canalizezi gândurile în direcția potrivită, vei fi mai aproape de Dumnezeu și te vei putea bucura să împlinești planul lui Dumnezeu pregătit pentru tine.

Așteaptă-te să primești binecuvântări și să fii la rândul tău o binecuvântare pentru cei din jur!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon