Dumnezeu este Sursa, nu lumea

Dumnezeu este Sursa, nu lumea

Cel ce dă sămânță semănătorului și pâine pentru hrană vă va da și vă va înmulți și vouă sămânța de semănat și va face să crească roadele neprihănirii voastre. – 2 Corinteni 9:10

Sistemul financiar al lui Dumnezeu nu este ca sistemul lumii. Indiferent de ceea ce se petrece în jurul nostru, nu trebuie să fim temători, deoarece Dumnezeu ne iubește.

În timp ce sistemul finaciar al lumii este adesea instabil, dragostea Lui Dumnezeu nu se schimbă niciodată, ci rămâne fundația solidă pentru viața noastră. Putem avea încredere că indiferent de ce se întâmplă, Dumnezeu dorește să ne ajute, să iasă în întâmparea noastră, împlinind chiar și micile noastre nevoi zilnice.

2 Corinteni 9:10 subliniază că Dumenzeu Se va îngriji de nevoile noastre și ne va da pâinea pentru hrană. Nu locurile de muncă sunt sursa noastră, ci Dumnezeu este Sursa! Când slujbele și investițiile noastre dispar, nu trebuie să ne simțim fără speranță, deoarece Dumnezeu nu este limitat. El ne poate oferi resurse și prin alte mijloace, în moduri pe care nu le înțelegem și nu le putem prevedea.
În Matei 6:26 Dumnezeu ne asigură că, din moment ce El are grijă de păsări, putem crede că va îngrij și de noi. Crezi că Dumnezeu va avea grijă de tine?


Rugăciune

Doamne, îți mulțumesc că pot avea încredere în Tine ca fiind Sursa care îmi asigură tot ceea ce am nevoie. Indiferent ce se întâmplă, mă bazez pe Tine și doar pe Tine, știind că vei purta de grijă pentru toate nevoile mele.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon