Lasă-L pe Duhul Sfânt să te ducă de la „a face” la „a fi”

Lasă-L pe Duhul Sfânt să te ducă de la „a face” la „a fi”

Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.” – Faptele apostolilor 1:8

Îmi amintesc de vremea în care, ca și creștin născut din nou, eram foarte activă în biserică, dar, în același timp, nu aveam biruință asupra problemelor din viața mea. Credeam că dacă voi acționa ca un creștin veritabil și dacă voi arăta ca un creștin, lucrurile vor fi merge de la sine, iar eu voi fi fericită. A face totul bine la suprafață nu a fost însă suficient; aveam nevoie de o schimbare interioară.

Faptele apostolilor 1:8 vorbește despre a primi puterea lui Dumnezeu pentru a fi martori ai Lui. Observați că nu spune faceți mărtuire ci fiți o mărturie. A face este diferit de a fi. Eu eram lustruită pe exterior, dar pe interior eram o epavă. De multe ori agitația mea interioară exploda, iar cei din jurul meu puteau vedea că nu eram așa cum arătau aparanțele.

Mulțumesc însă lui Dumnezeu că am ajuns în punctul în care să fiu disperată după o mișcare a Lui în viața mea. Aveam nevoie de mai mult decât experimentasem până atunci în relația mea cu Dumnezeu. În timp ce plângeam înaintea Lui în rugăciune, cerându-I ajutor, El a atins viața mea într-un mod puternic, iar revărsarea Duhului Său cel Sfânt mi-a dat o dragoste nouă pentru El și Cuvântul Său, cum nu mai experimentasem până atunci. Acum nu mă mai prefăceam.

Te încurajez să primești și tu aceiași putere a Duhului Sfînt, iar apoi lasă-L să te ducă de la „a face” la „a fi”.


Rugăciune

Duhule Sfânt, dă-mi puterea Ta pentru a trece de la „a face” la „a fi”. Doresc să iubesc și să Te urmez din adâncul ființei mele.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon