Apropie-te de El

Apropie-te de El

Duhul, pe care L-a pus Dumnezeu să locuiască în noi, ne vrea cu gelozie pentru Sine. – Iacov 4:5

Vrei să fii mai aproape de Dumnezeu? El vrea să fie mai aproape de noi. Versetul de mai sus spune că Duhul Său locuiește în noi și ne vrea cu gelozie pentru Sine. Deci, cât de mult te poți apropia?

Întotdeauna ne putem apropia mai mult de Dumnezeu. De fapt, noi suntem cei care determină cât de strânsă va fi relația noastră cu El. Chiar dacă El trăiește în noi, Duhul Sfânt nu va forța această relație. El vrea să fie binevenit în viața noastră.

Dumnezeu ne-a creat pentru părtășie și dorește foarte mult o relație cu noi. El tânjește să vorbească cu noi, să ne asculte, să ne învețe și să ne călăuzească – pur și simplu, să fie o parte a vieții noastre. Și noi devenim mai buni prin aceasta, fiind reînnoiți prin părtășia cu Dumnezeu. Beneficiile petrecerii timpului cu Tatăl sunt nenumărate.

Prietene, te încurajez să îți faci timp pentru părtășia cu Tatăl. El te așteaptă, spunând: „Vino la Mine…” Așa că îndrăznește… și vezi ce are pregătit pentru tine!


Rugăciune

Doamne, sunt uimit de cât de mult dorești să ai o relație cu Mine. Vreau să fiu aproape de Tine. Îți mulțumesc că mă iubești și că Te apropii de mine, pe măsură ce mă apropii și eu de Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon