Dumnezeu știe că nu putem fi perfecți

Dumnezeu știe că nu putem fi perfecți

Nu că am şi câştigat premiul sau că am şi ajuns desăvârşit; dar alerg înainte, căutând să-l apuc, întrucât şi eu am fost apucat de Hristos Isus. – Filipeni 3:12

Sunt mulți oameni care de teama de a nu face vreo greșeală, nu fac nimic. Ei stau, întrebându-se: „Dacă am greșit cumva? Dacă L-am pierdut pe Dumnezeu?”

Știți ce mi-a spus Dumnezeu într-o bună zi? „Dacă crezi cumva că m-ai pierdut, te voi găsi Eu”.

Dacă cumva rătăcim și nu suntem siguri unde ne aflăm, ne putem ridica mâinile și spune: „Isuse, vino și găsește-mă! Sunt confuz. Cred că am luat o decizie greșită.”

Dumnezeu știe că noi nu putem fi perfecți – desăvârșiți, așa că L-a trimis pe Fiul Său ca sacrificiu perfect – desăvârșit – pentru noi. Acum, alergăm înainte spre ținta desăvârșirii. În Filipeni 3, apostolul Pavel vorbește despre a alerga spre ceea ce se află înainte, uitând trecutul.

Dumnezeu te cheamă astăzi să alergi înainte. Încetează să mai trăiești în teama de a face greșeli, deoarece toți facem greșeli. Dumnezeu nu îți cere să nu mai greșești. El te cheamă să alergi înainte, încrezându-te în El pentru a te conduce. Îți cere să Îl chemi. Nu mai trăi cu frica de imperfecțiunile tale. Trăiește cu credința în planul perfect al lui Dumnezeu pentru tine.


Rugăciune

Doamne, nu vreau să trăiesc paralizat de frica imperfecțiunilor și greșelilor mele. Ajută-mă să-mi mențin focalizarea asupra Ta. Știu că atunci când Te chem, Tu mă ajuți să alerg înainte spre ținta desăvârșirii.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon