Primește iertarea Lui

Primește iertarea Lui

„Eu, Eu îţi şterg fărădelegile, pentru Mine, şi nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatele tale.” (Isaia 43:25)

Oricât de mult ai fi greșit și oricât de vinovat te-ai simți, primește acest adevăr în inima ta: Dumnezeu te iubește! Isus Hristos Și-a dat viața ca tu să fii iertat. El ți-a dat o viață nouă, o familie nouă și prieteni noi, care să te iubească, să te accepte, să te aprecieze și să te susțină. Vei fi mereu biruitor datorită Celui care este în tine și căruia Îi pasă de tine.

Pocăiește-te de orice păcat care stă între tine și Dumnezeu și primește iertarea Lui. Indiferent de ce ai făcut, spune: „Doamne, sunt vinovat de acest păcat. E o minune pentru mine faptul că Tu mă iubești necondiționat și îmi dai iertarea Ta. Tu ai îndepărtat păcatele mele de la mine atât de departe cât este răsăritul de apus, și nu îți mai aduci aminte de ele!” (Psalmii 103:12).

Odată ce te-ai pocăit și ai primit iertarea lui Dumnezeu, dacă vei continua să aduci înaintea Lui în rugăciune păcatele pentru care I-ai cerut deja iertare, de fapt, Îi vei aduce aminte de lucruri pe care nu doar că le-a iertat, ci pe care le-a și uitat.

De acum înainte, nu te mai învinovăți pentru un păcat iertat deja de Dumnezeu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon