Spune “Mulțumesc”

Lăudaţi pe Domnul, căci este bun, căci îndurarea Lui ţine în veac! 1 Cronici 16:34

Mulțumirea ar trebui să fie o constantă a vieții noastre. Ea creează o atmosferă în care Dumnezeu poate vorbi; este un tip de rugăciune și ar trebui să curgă din noi într-un mod natural, pur și ușor. Ne putem lua timp în fiecare seară și să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru lucrurile cu care ne-a ajutat în acea zi, dar ar trebui să respirăm în mod continuu și rugăciuni simple de mulțumire de fiecare dată când Îl vedem lucrând în viața noastră sau ne binecuvântează. De exemplu, „Doamne, Îți mulțumesc pentru o noapte bună de somn” sau „Doamne, Îți mulțumesc că nu m-a durut atât cât am crezut la dentist” sau „Părinte, Îți mulțumesc că m-ai ajutat să iau decizii bune astăzi ”,sau„ Doamne, mulțumesc că m-ai încurajat”.

Dumnezeu este întotdeauna bun cu noi, mereu credincios și  lucrează mereu ca să ne ajute în toate felurile posibile. Trebuie să Îi spunem că Îl apreciem pentru ceea ce este și pentru tot ceea ce face pentru noi. Ar trebui să-I mulțumim lui Dumnezeu în tăcere în inimile noastre, dar să ne exprimăm recunoștiința și cu voce tare, deoarece aceasta ne ajută să rămânem conștienți de iubirea lui Dumnezeu, lucru pe care El Îl demonstrează prin bunătatea Sa față de noi.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Înainte de a-I cere ceva, mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru douăzeci de lucruri.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon