Razvijaj svoj potencijal…od sada!

Razvijaj svoj potencijal...od sada!

’’Što god činite, činite iz duše, kao da je za Gospoda, a ne za ljude.’’ Kološanima 3:23

Možda već znaš da te je Bog stvorio sa velikim potencijalom, ali tu se priča ne završava. Treba da razvijaš potencijal koji imaš.

Verujem da su mnogi ljudi nesrećni upravo iz razloga što ne čine ništa povodom toga. Ako želiš da se tvoj potencijal razvija do maksimuma, ne čekaj da sve postane savršeno. Počni sada.

Oblikuj svoj potencijal tako što ćeš raditi na njemu. Ako je u tvom srcu želja da probaš nešto novo, iskorači u tome i saznaj da li je to što Bog ima za tebe. Nikada nećeš otkriti za šta si sve sposoban ako nikada ništa ne pokušaš.

Želim da te ohrabrim da se odupreš strahu kada preuzimaš korak vere sa ciljem da razviješ svoj potencijal. Božija savršena ljubav izgoni svaki strah, zato ne moramo da se bojimo neuspeha. Možda se osećaš bezbedno zato što iznova ostaješ u svojoj zoni komfora, ali na tom mestu nikada nećeš razviti pun potencijal i biti zadovoljan onim što radiš. Zato hrabro iskorači u ono za šta osećaš da te Bog poziva.

Ispunjen si potencijalom koji ti je Bog dao, On u tvom životu želi da uradi više nego što možeš da zamisliš, ali je potrebno da sarađuješ sa Njim. Već danas, iskorači i služi Mu svim srcem.

Početak molitve:

Gospode, u svemu što radim želim da Ti služim svim srcem. Hvala što me ohrabruješ da iskoračim i preduzmem akciju, razvijajući time veliki potencijal koji si u mene stavio.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon