Викорініть диявольський план

Викорініть диявольський план

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Противтесь йому, (будьте) тверді, (непохитні, вкорінені, сильні й рішучі) в вірі, знавши, що ті самі муки трапляються й вашому братству, (тобто всьому Тілу Христа), по (всьому) світі. – 1 Петра 5:9, АМР

Якщо ви бажаєте отримати велике й дивовижне, те, що Бог приготував для вас, то мусите докопатися до кореня вашого негативного мислення й розібратися з ним раз і назавжди. Адже допоки ви не викорчуєте гнилого коріння, воно одне за одним приноситиме погані плоди у вашому житті.

Надто часто все своє життя ми намагаємося розібратися з поганими плодами своєї поведінки. Та, ніколи не копаючи досить глибоко, ми виявляємося неспроможними дістатися до кореня проблеми. Рити глибоко в спробах докопатися до поганого кореню іноді завдає мук і душевних страждань, однак, це єдиний надійний спосіб розібратися з чимсь складним і болючим. Тож у нас є вибір: або пережити біль справжніх змін, коли будемо чинити правильно, або страждати через відсутність хоч якихсь перемін, надалі здійснюючи план диявола. Його мета — вічно утримувати вас у полоні ваших старих звичок.

Апостол Петро радить нам бути врівноваженими, стриманими й противитися дияволу, коли він атакує (див. 1 Петра 5:8-9). Вам вирішувати, чи хочете ви, перетерпівши біль, піднятися на новий рівень слави, або ж і далі триматиметеся за свої старі душевні страждання, муки й ті погані плоди, які вони принесли у вашому житті. Почніть вже сьогодні противитися дияволові і йти за Святим Духом до здійснення плану, який Бог має для вас.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я потребую Твоєї допомоги, щоб викорінити диявольський план. Я знаю, що викорчувати погане коріння буде важко, та, якщо це допоможе мені наблизитися до Тебе, я готовий це зробити. Підкріпи мене, коли протистоятиму дияволові, й допоможи, повністю віддати себе Тобі і йти за Тобою.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon