Затримка — це ще не відмова

Затримка — це ще не відмова

В Твою руку кладу свою долю, Ти ж визволь мене від руки ворогів моїх і моїх переслідників (і гонителів, які шукають душі моєї)! —Псалом 30:16, АМР

Між нами кажучи, не завжди, помолившись, ми відразу отримуємо відповідь. Іноді доводиться довго чекати, але це не означає, що Бог відмовляє нам у нашому проханні. Надзвичайно важливо довіряти Богові у всіх питаннях, що стосуються нас і нашого життя — маємо вірити, що Він усе робить слушного часу. Можливо, вже довгий час ви молитеся й чекаєте на прорив у якомусь питанні, і мовчання Бога змушує вас відчувати неспокій. Однак, будь ласка, не забувайте про те, що Господь ніколи не приносить неспокою в життя людини. Він бажає, щоб ви довіряли Йому замість непокоїтися чи розгублюватися.

Багато затримок у нашому житті є частиною Божого плану. Господь посилає їх у наше життя для здійснення певної, надзвичайно потрібної роботи. Якщо ми й далі вірно служитимемо Богові навіть у темні часи, то виробимо в собі сильний, благочестивий характер. Згадайте Йосипа, якому довелося тринадцять років чекати відповіді на свою молитву; або Авраама, чекання якого розтягнулося на двадцять років. Відступи вони й здайся — і їм ніколи не отримати винагороди від Бога за свою віру й здатність довіряти Йому. Можливо, Бог нікуди й не поспішає, проте Він ніколи й не запізниться. Погодьтеся, для отримання чогось коштовного зазвичай доводиться чекати довше, ніж хотілося б. Тому не дивно, що іноді буває важко терпіти й вірити в Божу добрість. Однак Бог точно знає, що робить, а відтак прагне вашої цілковитої довіри й терплячого очікування Його відповіді.

Бог обіцяє визволити нас від наших ворогів. Та поки ми чекаємо, молімося за них і будьмо благословенням для якомога більшої кількості людей. Господь діє, допоки ви чекаєте на Нього!


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Навчіться терпляче чекати, інакше ваше життя перетвориться на щось убоге й жалюгідне.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon