Як стати більш прозорливою людиною

Як стати більш прозорливою людиною

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І спочине на Нім Дух Господній, дух мудрости й розуму… і Він не на погляд очей своїх буде судити, і не на послух ушей Своїх буде рішати… – Ісая 11:2-3

Ісус упродовж усього Свого земного життя керувався прозорливістю. Вона не виникла на основі Його природних відчуттів. Ісусова прозорливість була результатом Його близьких, глибоких стосунків і постійного спілкування з Богом-Отцем. Такий самий дар прозорливості може бути доступним і нам з вами, завдяки нашим стосункам із Господом. То як же він, цей дар, працює? Перш ніж щось зробити, обов’язково прислухайтеся до свого духа й переконайтеся, що в цьому ділі немає нічого поганого. Якщо мир наповнює ваше серце, то можете діяти. Та почуваючись незручно, некомфортно, коли ви розгублені або засмучені, краще нічого не робіть.

Прикладом, іноді я приходжу в торгово-розважальний центр і вже збираюся щось придбати. Майже підійшовши до каси, раптом я починаю відчувати у своєму дусі певний неспокій і дискомфорт, що насправді є спонуканням від Святого Духа, Який намагається мене відмовити від покупки цієї речі.

В подібних ситуаціях мені найбільше подобається наступне: щоразу, коли ми приймаємо рішення прислухатися до спонукань Святого Духа, наш дух стає сильнішим у Господі. На додачу до цього, ще більша кількість Божої сили виливається на наше життя, допомагаючи нам жити й діяти згідно з дарами Духа. Коріться Святому Духові, прислухайтеся до Його спонукань — зрештою у вас виробиться така ж прозорливість, яку мав Ісус.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу приймати рішення, спираючись на власні егоїстичні бажання. Я прагну мати Твою прозорливість. Я роблю вибір, приймаючи рішення, будь що радитися з Тобою. Тож, будь ласка, позбав мене бажань, що приходять не від Тебе, і дай мир у серце, щоб я завжди міг іти Твоєю дорогою.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon