Як навчитися приймати складні рішення

Як навчитися приймати складні рішення

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо ми маємо не такого Первосвященика, що не міг би співчувати слабостям нашим, але випробуваного в усьому, подібно до нас, окрім гріха. – До Євреїв 4:15

Надзвичайно важливо приймати правильні рішення, особливо за часів болю, розчарування, смутку й розпачу — саме тоді, коли нам нелегко зважитися на будь-який крок. Відчуваючи стрес, ми зазвичай намагаємося йти шляхом найменшого опору. Проте саме в такі часи ми особливо мусимо робити правильний вибір, адже він матиме суттєвий і визначальний вплив на наше майбутнє життя. Для того щоб пожати добрі плоди, треба жити правильно, навіть якщо цього не хочеться. І найбільше мене вражає у всьому цьому те, що Ісус добре розуміє, як ми почуваємося. Коли Він як людина жив на землі, то стикався з тим самим розчаруванням і зневір’ям. Йому також хотілося здатися й зійти на легкий шлях, та Він усе здолав і зміг зробити правильний вибір навіть у найскладнішій життєвій ситуації.

Отже, втомлюючись і починаючи вагатися, ми в будь-якому разі можемо бути впевнені, що служимо Богові, який знає, крізь що ми проходимо в житті. Він жадає допомогти й дати Свою благодать, щоб нам уникнути вкрай важкого й складного прийняття рішень самотужки.

І на завершення, відчуваючи надто сильний стрес і вже збираючись відступити, пам’ятайте, що Бог довіку з вами, і добре розуміє, як ви почуваєтеся. Тому знайдіть сили й навчіться приймати складні рішення винятково з Його допомогою.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я надзвичайно радий і вдячний Тобі за те, що розумієш усе, крізь що я проходжу в житті. Ти знаєш, з якими ситуаціями й випробуваннями я стикаюся. Відчуваючи спокусу піти шляхом найменшого опору, я знаю, що можу знайти сили в Тобі й достойно прийняти навіть найскладніші рішення.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon