Довіряйте Богові в часи випробувань

Довіряйте Богові в часи випробувань

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Отче, як волієш, пронеси мимо Мене цю чашу! Та проте не Моя, Твоя нехай станеться воля!.. – Лука 22:42

Стати зрілим християнином, який завжди йде за Святим Духом, нізащо не вдасться за один день. Це процес росту й розвитку, який вимагає певного часу. Помалу, крок за кроком, Бог випробовує й перевіряє наші емоції, даючи можливість зростати духовно. Він дозволяє нам стикатися з випробуваннями й труднощами, які бентежать і розбурхують наші емоції. Таким чином, ми самі бачимо, якими ще є емоційно нестабільними й, знов-таки, як сильно потребуємо Його допомоги.

Ісус для нас — це чудовий приклад. У ніч перед Своєю смертю на хресті Він відчував шалений, глибокий емоційний тиск. Ісус не хотів помирати, але пересилив Свої емоції й почав гаряче молитися до Бога: «Не Моя, а Твоя нехай здійсниться воля». Звісно Йому не стало одразу легше, та в кінці Ісус вийшов переможцем із найбільшого й найтяжчого життєвого випробування, що тільки можна уявити.

Ви також можете пройти будь-які життєві труднощі й випробування. Ісус не керувався Своїми почуттями, і ви цього не робіть. Коли життєві обставини гарячать і розбурхують ваші емоції, одразу збагніть всю важливість моменту й поставтеся до нього як до можливості піднятися на новий рівень цілковитої довіри Богові.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я знаю, що можу довіряти Тобі, коли стикаюся у своєму житті з випробуваннями. Ісус — мій приклад у всьому, тому я проголошую: «Не моя, а Твоя нехай здійсниться воля». Ти знаєш, що для мене краще, тому Я цілковито довіряю Тобі.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon