Що більша перед вами можливість, то більшим буде протистояння

Що більша перед вами можливість, то більшим буде протистояння

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо двері можливості великі й широкі (для ефективного служіння) мені відчинилися (як багатообіцяюча перспектива), та багато противників… – 1 до Коринтян 16:9, АМР

Кожного разу, коли Бог вкладає нову ідею в наше серце чи дає нам мрію, бачення або новий життєвий виклик, ворог постійно чините нам опір.

Бог повсякчас закликає нас підніматися на новий рівень. Деякі прориви в нашому житті здаються нам великими й важливими; інші — відносно малими або незначними. У будь-якому разі, піднімаючись на новий щабель у своєму житті й ходінні з Богом, ми стикаємося з новим рівнем протистояння й новим ступенем його потужності з боку нашого ворога, диявола. Проте разом із цим з’являються й нові можливості. А оскільки Бог незмінно перебуває поруч із нами, то нам не слід боятися. Деякі виклики можуть здаватися надто великими чи складними, та для Господа немає чогось неможливого. Його ніщо не дивує, не лякає, й без сумніву з Ним можна здолати будь-який виклик, що постає перед нами на життєвому шляху.

Тож, прийнявши рішення піднятися на новий рівень, на який закликає вас Бог, ніколи не здавайтеся, навіть зустрівшись із неабиякою протидією. Зрозумійте: що більше протистояння ви відчуваєте, то більша можливість перед вами відкривається. Будьте відважні й черпайте свою сміливість і хоробрість у Святому Дусі, адже Він завжди поруч із вами.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, не дозволяй мені вагатися, коли я стикаюся з протистоянням. Я розумію, що велике протистояння — це передвісник великих можливостей. Я довіряю Тобі й знаю, що Ти можеш підняти мене на новий рівень віри й зробити спроможним служити іншим людям, виливаючи на них Твою любов.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon