Навчіться довіряти Божому плану для вашого життя

Навчіться довіряти Божому плану для вашого життя

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

На Господа здай дорогу свою (і поклади всі турботи), і на Нього надію клади, (довіряй Йому і будь впевнений у Ньому), і Він зробить (усе необхідне у твоєму житті)… – Псалом 36:5, АМР

Безперечно, ви можете суттєво полегшити своє життя, навчившись покладатися на Бога й довіряти Йому. Надто часто ми відмовляємося вірити будь-кому взагалі. Можливо, вас чимало зраджували в минулому, або ви є просто надзвичайно незалежною людиною. У будь-якому випадку вам вкрай важливо навчитися довіряти Богові.

Іноді буває досить легко виснажитися й втратити всі сили, намагаючись самотужки щось здійснити у своєму житті. Це ніколи не спрацьовує, тоді як Божий план завсіди ліпший за ваш власний. Людина, яка цілком покладає надію на Бога, знає, що Його шляхи завжди кращі за її власні. Так, неможливо якимось чарівним чином вмить навчитися довіряти. Це ставлення росте й розвивається, коли ми ступаємо кроки за вірою й переживаємо Божу вірність у своєму житті. Якщо прагнете всім своїм життям довіряти Богові, то потрібно буде чинити опір своїм сумнівам, страху, невпевненості або, можливо, навіть власному незалежному духові. Але давши цьому раду, вам не доведеться прикладати таких шалених зусиль, щоб усе у вашому житті служило вам на добро.

Довіра Богові приносить надприродний спокій у нашу душу і дає прекрасну можливість жити просто й вільно — проводити життя, якого Він так прагне для нас. Тож довіряйте Йому навіть тоді, коли це видається безглуздим — так ви зможете мати Його свободу й спокій у своєму житті.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, Твої шляхи набагато кращі за мої власні, і я знаю, що надія тільки на мої сили мене нікуди не приведе. Я приймаю рішення покладати надію на Тебе. Я довірятиму Тобі навіть тоді, коли це видаватиметься безглуздим, бо знаю, що Ти здійсниш Свій план у моєму житті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon