Почніть нове життя

Почніть нове життя

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

(Ви повинні) відновлятися духом вашого розуму (і постійно мати свіже, нове ставлення як у розумовому, так і в духовному плані)… – До Ефесян 4:23, АМР

Біблія сповнена історій про людей, які починали нове життя. Мойсей став лідером цілого народу після того, як впродовж сорока років був пастухом. Павло ненавидів Христа, допоки Бог не оновив його розум і не зробив його одним із найбільших апостолів в історії людства.

Коли ми приймаємо Ісуса як свого Спасителя, це являє собою початок абсолютно іншого для нас життя. Ми стаємо новими створіннями, спроможними навчитися жити по-новому. Та найперший крок до цього нового життя — це повірити в його доступність.

У Посланні до Ефесян 4:23 читаємо про те, що ми повинні безперестанно оновлювати своє мислення й ставлення. Іноді нам буває дуже легко читати про великих біблійних героїв і вважати себе зовсім на них не схожими. Однак щойно почавши так міркувати, знайте — вам слід негайно оновити свій розум.

Прийміть рішення, замість розмірковувати, керуючись власними почуттями, — мислити згідно зі Словом Божим. Прийміть Його любов і почніть нове життя. Воно стане набагато приємнішим, якщо ви житимете зі ставленням: «Бог повністю змінює мене, як всередині, так і зовні. Він дає мені новий старт у житті, і попереду на мене чекають великі звершення».

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я прагну оновити свій розум за допомогою Твого Слова. Я знаю, що Ти даєш мені новий старт у житті й нове покликання так само, як Ти дав їх Мойсею і Павлу. Я приймаю Твій план уже сьогодні і вірю, що Ти можеш здійснити його в моєму житті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon