Справжня любов — це енергія життя!

Справжня любов — це енергія життя!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо ми в Нім живемо, і рухаємось, і існуємо… – Діяння 17:28

Любов — це енергія життя. Саме вона мотивує людей щоденно прокидатися і продовжувати рух уперед. Любов надає життю сенсу, цінності і значення.

Багато людей часто переживає доволі нелегкі періоди, коли їм здається, ніби їх ніхто не любить, або їм самим нема кого любити. Такий світогляд виробляється тому, що вони шукають щастя в речах, які спочатку здаються їм добрими, та зрештою залишають їх із відчуттям роздратованості, розчарування і внутрішньої порожнечі. Чи колись траплялося щось подібне з вами? Чи бувало так, що, шукаючи любові, в результаті ви знаходили саме відчуття невдоволеності? Дозвольте спитати у вас: яку саме любов ви завзято намагаєтеся знайти? Може, вам тільки здається, що шукаєте любові, тоді як насправді ви дошукуєтеся Бога, адже Він є любов’ю. Будь-яка відділена від Бога любов, що ви знаходите, насправді не є істинною любов’ю — це підробка, що залишить вас із почуттям порожнечі в серці.

У Біблії сказано, що у Нім ми живемо, і рухаємось, і існуємо. Це свідчить про те, що без Нього наше життя не є повноцінним і позбавлене будь-якого сенсу. Кожна людина у світі шукає любові, та чи шукаєте ви Божої любові? Тільки вона має значення, триває вічно і дає справжнє відчуття задоволення.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я не хочу провести все своє життя з відчуттям невдоволеності, шукаючи любові, що не йде від Тебе. Якщо любов не походить від Тебе, то вона є несправжньою, адже Ти, Боже, є любов’ю. Сьогодні я жадаю відшукати справжню любов у Тобі.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon