Віддайте Богові турботи й ідіть за своїм серцем

Віддайте Богові турботи й ідіть за своїм серцем

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Покладіть на Нього всю вашу журбу, (страх, хвилювання, турботи раз і назавжди), бо Він опікується вами (і щиро дбає про вас)! – 1 Петра 5:7, АМР

«Прислухайтеся лише до власного серця», — каже стара приповідка. Вона й нині залишається цінним і актуальним життєвим уроком, який ми всі повинні засвоїти. Звертаючи зі шляху, яким наше серце підказує рухатися, ми можемо суттєво ускладнити власне життя. І зараз не йдеться про наші егоїстичні бажання. Я маю на увазі, що ми повинні гнатися за бажаннями й прагненнями, які Бог вкладає в наше серце. Чого ви хочете від життя? Якою, на вашу думку, є Божа воля для вас? Чи женетеся ви за Його досконалою волею?

Життя деяких людей надто сповнене турбот і хвилювань, що перешкоджають їм у крокуванні за вірою й гонитві за бажаннями й мріями, що Бог поклав їм на серце. Тому вони вирішують, що ці мрії й прагнення для них недосяжні.

За Біблією, ми повинні принести всі свої турботи до Бога, адже Він дбає про нас. Хоч би які тривоги й хвилювання заважали вам йти за своїм серцем, повністю віддайте їх Богові й дозвольте Йому про них подбати. Він щиро прагне, щоб ви слухалися тих внутрішніх поривів і бажань, які Він вклав у ваше серце. Тож дозвольте Богові подбати про всі ваші турботи й клопоти, а самі йдіть за своїм серцем. Ви можете Йому довіритися, адже Він піклується про вас!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, іноді я не йду за бажаннями, які Ти вклав у моє серце. Так відбувається через мої хвилювання й турботи, тому сьогодні я віддаю їх Тобі. Я знаю, що Ти можеш подбати про них і прагнеш бачити мене вільним, щоб я міг прислухатися до бажань свого серця, женучись за ними.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon